Alla inlägg den 10 januari 2012

Av Jessica - 10 januari 2012 10:50

Tro det eller ej, men på en vecka blev jag av med mitt sockerbehov.... antar att den inte var så stark som jag trodde. Har nog mest ätit godis av ren vana, bara för att min ohälsosamma kära sambo gör det vareviga kväll. Man har liksom bara ätit bara för att .

I  sju dagar höll jag upp helt med allt som stavades socker. I lördags tog jag dock en näve chips (min stora last!) och lite godis. Men upptäckte att jag egentligen inte ens var särskilt sugen :).Och på jobbet hade en kollega bakat goda "kärleksmums".Tog en liten bit på ca 5cm...men det tog emot efter första lilla tuggan. Var inte sugen alls! Härligt!


Igår (måndag) var det vardag igen så inget snask blev det och inte var jag sugen heller. Skönt!!

Funderar på att dra iväg och träna nån dag. Antingen idag eller på torsdag. Eller varför inte både och.....?Var evigheter sen och jag sitter och betalar för det Vareviga månad ju! MEN först ut på promenad med hunden.


 

Av Jessica - 10 januari 2012 10:35

Ja, nu så har vi kastats in i vardagen igen efter jul och nyårshelger och röda dagar. Tycker att det är rätt så skönt att komma in i rutiner och vardagslivet igen, om jag ska vara ärlig.

 

Vad har hänt sen sist då?

 

Ï helgen jobbade jag.Har varit en lugn och bra arbetshelg.Igår var jag och barnen lediga. Då kom min fina vän Sara och hennes söta son Vincent från Örebro på besök :) Även Christina och hennes söta Freddie kom på besök:) .Vi käkade lunch ihop (kycklingpaj) och drack kaffe och umgicks och våra barn lekte. När Chrsitina och Freddie hade åkt så gick jag och barnen +hunden  och så Sara ut på en promenad. Var riktigt kallt ute...Brrr!!  

Roligt att ses, särskilt att träffa Sara som man inte träffar så ofta! Nästa gång åker vi dit. Kanske blir det bad på Gustavsvik då,har aldrig varit där:).Och vi har ju pratat om att åka och bada där tillsammans.

 

Nu har även mina NTI-studier dragit igång. Nu på morgonen har jag suttit och gjort det som ska göras denna första vecka. Ska bli riktigt kul :).

 

Nu ska jag ta en promenad med hunden. Ikväll blir det jobb igen !

 

Ha en bra tisdag :) Kram på er!

Presentation


Hej hej !
Jessica här! Glad och positiv tjej,mamma till två fina barn och sambo till världens bästa Daniel :).
Träning & hälsa är mitt stora intresse.

Vi höres:)

Fråga mig

4 besvarade frågor

Omröstning

Vilket band är bäst?
 Nickelback
 Takida
 Dead By April
 Volbeat
 Har aldrig hört talas om nån av dem...
 Ingen! Alla suger.
 Kan inte välja, ALLA är så bra!!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Favoritbloggar


Ovido - Quiz & Flashcards